{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tumbaković: Bez „Italijana“ u Norveškoj? Neregularno!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 19
„To je više od pola tima“, poručuje strateg Orlova
Tumbaković: Bez „Italijana“ u Norveškoj? Neregularno!

/15 dana do Osla.../

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da bi utakmica sa Norveškom u baražu za Evropsko prvenstvo bila potpuno neregularna ukoliko Orlovi u ovom meču ne budu mogli da računaju na reprezentativce koje brane boje italijanskih klubova.

Orlovi će već za nekoliko dana morati da saopšte spisak igrača za meč u Oslu, tako da su Tumbaković i njegovi saradnici u ozbiljnom problemu.
Ne bi bilo regularno da Srbija ne može da računa na reprezentativce koji igraju u Italiji. To je više od pola tima”, poručuje Tumbaković u razgovoru za Sportski žurnal.

Da li se plašite tog scenarija?
“Videćemo šta će se dešavati, svakim danom sustižu nove informacije. Zabrinut je ceo svet... Mi radimo i pripremamo se kao da će se utakmica igrati. Pratimo naše i norveške igrače, analiziramo igru i sve ostalo... Jednostavno, nemamo nijedan detalj iz UEFA koji bi na neki način nagovestio da se neće igrati...”.

Kako ćete napraviti spisak, s obzirom na situaciju?
Na spisku će biti svi igrači na koje računamo. Ako neko ne bude u mogućnosti da se odazove iz nekog razloga, druga je stvar, ali bilo bi apsolutno neregularno da moramo da igramo tako važne utakmice bez igrača iz neke zemlje, bez obzira da li je Italija ili Engleska”.

Igrači u Italiji neće ni trenirati narednih sedam dana zbog predostrožnosti.
I to je ozbiljan problem...”, poručuje Tumbaković.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u Staroj Pazovi 23. marta, a odlazak  Oslo je zakazan već za naredni dan. Ako ne bude odložena, utakmica je zakazana za 26. mart.

SRBIJA IDE NA EURO: DA - 2,70; NE - 1,41!

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×