{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tuhelu odzvonilo, Alegri pregovara sa Svecima

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 4
Direktor Leonardo dovodi novog trenera
Tuhelu odzvonilo, Alegri pregovara sa Svecima

Sukob sa Nejmarom, pa sukob sa Mbapeom i tu je dara prevršila meru. Kada klub mora da se odluči između trenera i igrača koji vrede zajedno možda i 300.000.000 evra, jasno je da je šef struke taj koji će izgubiti bitku.

Takva je, izgleda, sudbina Tomasa Tuhela, koji će, po svemu sudeći, na kraju sezone završiti posao u Pari Sen Žermenu. Možda može neko čudo, zvano trofej Lige šampiona, da ga spasi.

Kako pišu danas francuski mediji, PSŽ je već počeo pregovore sa Masimilijanom Alegrijem. Trofejni trener, bivši strateg Juventusa, slobodan je od letos, kada je otišao sa klupe crno-belih. Tada je rekao da će uzeti godinu predaha i evo, polako kuje planove da se vrati na leto. Ako se bude lopta do tada zakotrljala.

Jeste li se nekad kladili na ligu Sent Kitsa i Nevisa? Bacite pogled na derbi kola!

Glavni čovek za vezu je Leonardo, nekadašnji as Milana i sadašnji sportski direktor PSŽ-a, koji je veliki Alegrijev obožavalac. Brazilac je ubeđen da je Italijan pravi čovek koji može da dovede Svece do same završnice Lige šampiona, kao što je to dva puta uspeo sa Juventusom. Doduše, oba finala je izgubio.

Alegri je osvojio i četiri titule sa torinskom Starom damom.

Foto: Reuters

×