{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tuhel ne može da zaboravi: Nejmar je činio sve da ode iz kluba

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Trener Parižana razume gnev navijača
Tuhel ne može da zaboravi: Nejmar je činio sve da ode iz kluba

Može da oprosti, ne može da zaboravi. Tako bi se mogao opisati odnos između Tomasa Tuhela i Nejmara u ovom trenutku. Nemački stručnjak je bio potpuno protiv toga da stavlja Brazilca u tim Pari Sen Žermena dok se nije rešio njegov status, a sada kada je s tim gotovo, nema problem da ga pusti da igra.

Tuhel je u razgovoru za DAZN samo potvrdio koliko je bilo burno leto u Parizu, jer je Nejmar želeo da ode sa Parka prinčeva, ali je naišao „na tvrdo“. Gazda Svetaca je ostao nepokolebljiv i na kraju je Brazilac morao da podvije rep.

Na stranu kluba su stali i navijači, koji su Nejmarov prvi meč u novoj sezoni ispratili zvižducima, negodovanjem, pogrdnim parolama...
Nejmar nije želeo da bude ovde sa nama. Radio je sve što je bilo u njegovoj moći da ode. Zbog toga baš i ne može da računa na neku popularnost kod navijača i zato razumem ljutnju naših fanova, iako je ona samo trenutna“, rekao je Tuhel.

Smatra trener Parižana da će se taj odnos između Nejmara i navijača brzo popraviti.
On mora da izdrži zvižduke i negodovanja sada, takva je njegova realnost. Mora da prođe kroz sve to kada igra kod kuće, a i mi svi sa njim zajedno. Siguran sam da nas čekaju mnogo bolji dani u nastavku sezone“.

I Tuhel je posle početne ljutnje oprostio, ali nije zaboravio Nejmaru.
Pored svega, postoji odnos između nas kao između trenera i igrača. Tu nikada nije bilo problema, niti nekog nepoštovanja. Zato mi je bilo lako da ga vratim u tim. Uvek je trenirao potpuno profesionalno, čak smatram da je na kraju i njemu laknulo, koliko god se sve završilo mimo njegovih želja. Sada je potpuno fokusiran na obaveze, spreman je da daje sve od sebe. Gladan je uspeha, uvek želi da pobeđuje“, objasnio je Tomas Tuhel.

Foto: Reuters


Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 

Najnovije vesti


×