{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Votford u ovaj meč ulazi kao apsolutni autsajder, ali možda je baš u tome njegova prednost jer momci Havijera Grasije nemaju šta da izgube
"Tripleta" dolazi uz GG

Novi-stari šampion Engleske Mančester Siti želi da kompletira sva tri domaća trofeja (prvi, onaj u Liga kupu, osvojio je još u februaru, nadmašivši u finalu Čelsi).

Naravno, s obzirom na to koliko je uloženo u ovu ekipu "tripleta" ne bi bila nikakvo iznenađenje (istini za volju, prvenstvena borba, koja je trajala do poslednjeg kola, dugo nije bila ovako napeta). Međutim, ostaje malo razočaranje nastupom u Ligi šampiona, posebno zbog toga što su Građani ispali od rivala iz Premijer lige Totenhema, koji će u finalu igrati sa drugim engleskim klubom (Liverpul).

Votford u ovaj meč ulazi kao apsolutni autsajder, ali možda je baš u tome njegova prednost jer momci Havijera Grasije nemaju šta da izgube, a motivacije im sigurno ne manjka pošto ovaj klub ne može da se pohvali uspesima. No, motivacija ove sezone uglavnom nije bila dovoljna da bi se savladali izabranici Pepa Gvardiole, a ni međusobni bilans nikako ne uliva optimizam u redove Stršljenova - Siti je dobio njihovih poslednjih deset okršaja, dok je Votford bez trijumfa od aprila 1987.

Ni Gvardiola, ni Grasija nemaju previše kadrovskih problema. Menadžer Sitija nada se da bi Fernandinjo mogao da bude spreman za ovu utakmicu. Sličnom se nada i njegov kolega kada je u pitanju Sebastijan Predl.

Jasno vam je da smo uvereni u keca, međutim, kvota na njega zaista je premala pa ne bi bilo loše da odaberete kombinaciju sa dosta pogodaka ili golovima na obe strane.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×