{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Aluminij će dati sve od sebe da blokira goste koji im na zicer dolaze posle prvoklasno iznenađujuće pobede protiv Maribora, po principu 2-2
Triglav bi ponovo do nemoguće dvojke

Triglav je priredio prvoklasnu senzaciju na startu šampionata, odnosno odigrao za jako skupu dvojku protiv aktuelnog šampiona, ekipe Maribora. Još skuplje je naravno bilo odigrati na njih 2-2, a upravo se to desilo zahvaljujući golu Davida Tijanića u 22. minutu utakmice. Danas udaraju na Aluminij, klub koji je startovao sa dva pogotka protiv novajlije, ekipe Tabora iz Sežane.

Neće Triglavu sada biti lako da dobije Aluminij. Naravno, kompleks zbog poraza od Aluminija, odnosno aprilskih 2:1, svakako će goste terati na maksimalnu ozbiljnost. Dodatni balast Triglavu biće i ukupno četiri poraza ove ekipe, na ukupno pet poslednjih utakmica ovoga para. A razlogloga ima još, jer subjektivnostima na gostovanju mesta nema ako se zna Aluuminij u pripremnom periodu savladao splitski Hajduk sa 1:0.

A u Kidričevu zna se... Slasti nema, ili je makar od 2008. godine ne beše za Triglav koji je od te godine čak 12 puta bio gost Aluminiju, a samo dva puta izvukao kožu s X ishodom.

Slovenija 1 - 2. kolo
18.00: (1,90) Aluminij (3,45) Triglav (3,80)


* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×