{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U igri i tužba
Tri scenarija za Iguaina

Status Gonzala Iguaina mori čelnike Juventusa. Provereni napadač je pre mesec dana napustio Torinu, otisnuo se u rodnu Argentinu, ali u taboru italijanskog prvaka niko sa sigurnošću ne može da garantuje da li će se staviti na raspolaganje treneru Mauriciju Sariju kad klub bude pozvao igrače da se vrate treninzima pred očekivani nastavak sezone.

Razlog je u činjenici da je Pipitna majka, Nensi Zakarijas, teško bolesta, fudbaler želi sve vreme da bude s njom i stavio je fudbal po strani. Što je i razumljivo, jer porodica i zdravlje moraju da budu na prvom mestu, ali je problem u činjenici da se Iguain nikom u Juventusu ne javlja i da čelnici ne znaju kakvi su mu planovi u bliskoj budućnosti.

Zato lokalni Tutosport, poslovično naklonjen Staroj dami, predviđa tri scenarija u slučaju Gonzala Iguaina. Prvi je da se špic vrati u Torino i privede sezonu kraju kad se za fudbal u Seriji A steknu uslovi. Drugi podrazumeva da uz dozvolu Juventusa ostane u Argentini, a treći, najnepovoljniji i za kliub i za njega, da se ogluši o zahtev pretpostavljenih i svojevoljno ostane u otadbžini, posle čega čelnici ne bi imali drugi izlaz osim da posegnu za tužbom.

Iguain ima 32 godina i na leto ulazi u poslednju sezonu saradnje sa Juventusom. Mediji u domovini su ga povezivali sa River Platom, da bi samo nekoliko dana posle inicijalne vesti istu – demantovali.

(FOTO: AFP)

Najnovije vesti


×