{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sprema se spektakularan transfer
Trese se Bosfor: Višća pristao, Istanbul traži Feneru 15.000.000 evra

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član lidera turskog prvenstva Edin Višća, pristao je na transfer u redove Fenerbahčea. Ovu vest preneo je veliki broj turskih medija pod vinjetom „urgentno“.

Prema informacijama iz Turske, Višća je sa istanbulskim velikanom dogovorio ugovor na tri i po godine, a po sezoni bi reprezentativac Bosne zarađivao 2,5 miliona evra.

Ipak, sada predstoji onak teži deo – dogovor između klubova. Prvi čovek Bašakšehira Goksel Gumušdag je jasno istakao da će rado pustiti Višću, ali ne za manje od 15 miliona evra. Nedavno je odbijena ponuda iz Arabije teška 12 miliona evra.

Ipak, sada predstoji onaj teži deo - dogovor između klubova. Prvi čovek Bašakšehira Goksel Gumušdag je jasno istakao da će rado pustiti Višću, ali ne za manje od 15 miliona eura.

Za sada Fener nije pristao na tu cifru. Pregovori Gumušdaga i Fenerovog predsednika Alija Koča su ponovo aktivirani, pa bi trenutno drugi asistent turskog prvenstva mogao da se preseli u azijski deo Istanbula.
„Ako budemo trošili novac, potrošićemo ga na Višču“, glasila je poruka Fenerovog predsednika.

Edin Višća je već godinama personifikacija Bašakšehirovog uspona. Za taj klub je odigrao 250 mečeva i postigao 66 golova. U Istanbulu je već sedam i po godina i stekao je ozbiljno ime u Turskoj.

Fener igra očajno ove sezone. Trenutno su pretposlednji tim  Superlige i pojačanja su im neophodna kako bi spasili obraz ove sezone.

(Foto Reuters)

Najnovije vesti


×