{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Ne smemo da razmišljamo koliko će ovo da traje”, rekao je mladi krilni fudbaler
 Treninzi u dvorištu Željka Gavrića

Pauza u prvenstvu, izazvana pandemijom virusa korona, došla je u najgorem mogućem trenutku za Željka Gavrića. Mladi ofanzivac je kupio Zvezdinu publiku na prolećnim mečevima, i pokazao da je kalibar u koga treba ulagati.

Ipak, dan posle prvenca krilnog igrača rođenog 2000. godine Superliga je zaustavljena.
“Sa porodicom provodim dane u svom rodnom mestu. Konkretno sam koncentrisan na obaveze i instrukcije koje dobijam od stručnog štaba. Zbog obaveza u klubu, nastavka prvenstva i velikog broja utakmica nisam dolazio kući nekoliko meseci tako da mi je drago što provodim vreme sa najbližima. Uživam svakodnevno, uz obaveze koje imam, ali se i trudim da se, kada imam slobodnog vremena, razonodim brojnim društvenim igrama, gledam filmove, tako da brzo prolaze dani”, rekao je Željko Gavrić.

Mladi prvotimac srpskog šampiona opisao je i kako izgledaju njegovi treninzi.
“Velika mi je prednost što imam dvorište koje maksimalno koristim za treninge. Veoma je bitno da ne razmišljamo koliko će ovo dugo trajati, jer na to ne možemo da utičemo. Moramo biti fokusirani, da na neki način probamo da održimo fizičku formu, kako bi nam bilo lakše kada se prvenstvo nastavi. Dajem maksimum na ovim „kućnim treninzima“ i želim da budem u dobroj formi. Sa porodicom sam, od jutra do mraka, oni su mi takođe i velika podrška”.

Stigne Željko Gavrić da se razonodi i posveti se omiljenom hobiju.
“Ja sam ljubitelj video igara. Takođe, osim što slobodno vreme provodim sa porodicom geldajuću brojne filmove, volim da igram i „Soni“, kao i brojne igre na društvenim mrežama. Najčešće igram „FIFA“, ali pošto u mojoj porodici niko nije sportski nastrojen, često igram i „GTA“ ili slične igrice za koje mi nije potreban rival”.

Najnovije vesti


×