{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Trenerska vrteška: Stefanoviću kormilo Napretka, Radojičić otišao iz Rada

/ Izvor: mozzartsport.com, Žurnal
Komentari: 1
Napredak je za mene svetinja, ko bi čuo za Peklju iz Pepeljevca da nisam nosio njegov dres, kaže Stefanović
Trenerska vrteška: Stefanoviću kormilo Napretka, Radojičić otišao iz Rada

Vrti se trenerska vrteška u Superligi bez prestanka. Iako jesenja zavesa nije pala za sve klubove, pošto će se za vikend igrati tri zastale utakmice, nije tako mirno i tiho ni u ostalim klubovima, koji više nemaju obaveza na terenu za 2019. godinu.

Najpre, Rad je ostao bez trenera. Dragan Radojičić i Građevinari su se rastali na prijateljski način, pošto rezultati u prvom delu sezone nisu bili blistavi. Tim sa Banjice je pretposlednji na tabeli sa 11 osvojenih bodova, od 20 utakmica dobio je samo tri.
Sporazumno smo se rastali. U najboljem redu i prijateljskim odnosima. Zahvalni smo jedni drugima. Dosadašnjem treneru zahvaljujemo na svemu što je napravio i želimo mu mnogo sreće i uspeha u daljem profesionalnom radu“, stoji u saopštenju Rada.

U Kruševcu druga priča. Ivan Stefanović, koji je posle odlaska Predraga Rogana sa mesta trenera uskočio kao vršilac dužnosti, postavljen je za šefa stručnog štaba Napretka!

On se sam izborio za tu čast, jer je u dve utakmice, u kojima je vodio ekipu, ostvario dve pobede i to protiv Partizana usred Beograda (3:2) i protiv Mačve u Kruševcu (2:1). Stefanović se našao međi polaznicima za profi licencu, pa će samim tim moći na proleće da predvodi Čarapane.
Ovo je treći najsrećniji dan u mom životu! Prvi je bio kada sam debitovao za prvi tim, drugi kada sam dobio dete. Napredak je za mene svetinja, dao mi je ime, jer ko bi uopšte čuo za Peklju iz Pepeljevca da nisam nosio njegov dres“, rekao je uzbuđeno Stefanović za Žurnal.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×