{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Naravno, znamo i da se na ovom nivou greške ne praštaju”, kaže Gerardo Seoane
Trener Jang Bojsa obećava spektakl: Hoću da rizikujemo i igramo ofanzivno
Gerardo Seoane

Iako mnoge svetske kladionice, pa i MOZZART, nameću Jang Bojsu ulogu blagog favorita uoči sutrašnjeg prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, trener švajcarskog šampiona Gerardo Seoane (40) pokušava da spusti loptu.

U najavi utakmice na konferenciji za medije trofejni trener je izneo svoja zapažanja, a sudeći po njegovom istupu očekuje nas zanimljiv okršaj na Vankdorf stadionu (21, RTS 1).
"Biće teško. Jako teško. Videli smo to i u prethodnoj rundi kvalifikacija kada smo se uverili da Crvena zvezda ima veliko iskustvo. Mi smo mladi i nesikusni. Želimo da igramo brzo i na kontre. Imamo igrače sa internacionalnim iskustvom, a znamo i da se na ovom nivou greške ne praštaju. Što se tiče pristupa za sutra, nemam nikakvu dilemu. Hoću da rizikujemo i igramo ofanzivno", kaže trener Jang Bojsa.

Podsetimo, Seoane se uoči ove utakmice suočava sa gomilom kadrovskih problema, ali kaže i da očekuje da oni igrači na koje može da računa sutra pruže maksimum. Hoće li im to biti dovoljno za dobar rezultat saznaćemo oko 23 časa.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×