{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
El Tri je, uz domaćina SAD, najviše pokazao i na ovom turniru
no_image.png

Neočekivan poraz od Haitija u poslednjem kolu grupe B poslao je Kostariku na megdan verovatno prvom favoritu za osvajanje Gold kupa i njene šanse da eliminiše Meksiko izražene su promilima. Uostalom, tradicija uopšte ne ide na ruku Tikosima: iz svih prethodnih sedam međusobnih susreta na prvenstvima KONKAKAF zone izašli su pognutih glava, s tim da su dvaput izgubili posle produžetaka, a jednom na penale.

El Tri je, uz domaćina SAD, najviše pokazao i na ovom turniru, a lakoća sa kojom je sedmostruki šampion stigao do četvrtfinala morala bi da zabrine i kvalitetniju ekipu od ove za koju se opredelio Urugvajac Gustavo Matosas (onih 3:2 protiv Martinika uslovio je "šaren" sastav i odmaranje brojnih startera).

Razlog za naše uverenje da će Meksiko proći među četiri je stil igre koji forsira Herardo Tata Martino, nekadašnji trener Barselone i selektor Argentine: kombinacija brzih, vertikalnih dodavanja i visokog presinga koja sprečava protivnika da duže zadrži loptu i organizuje napad, a na ključnim pozicijama Kostarike su vremešni i prilično istrošeni fudbaleri koji fizički ne mogu da pariraju rivalu. Zato i ne čudi to što ovaj cenjeni stručnjak ima maksimalan učinak na klupi Trikolora - sedam pobeda - a u svakom od tih mečeva njegovi puleni postigli su najmanje po tri gola. Istina, mrežu su sačuvali jedino protiv slabašne Kube, pa Kostarikanci mogu da se nadaju makar jednom pogotku, a vi obavezno imajte pred očima GG3+ i KMB 1&GG prilikom sastavljanja tiketa.

KVOTE ZA PRVAKA

GOLD KUP - ČETVRTFINALE:

Nedelja

01.00: (5,10) Haiti (3,50) Kanada (1,75)
03.30: (1,45) Meksiko (4,30) Kostarika (7,75)
23.30: (3,20) Jamajka (2,75) Panama (2,65)

Ponedeljak
02.00: (1,15) SAD (7,75) Kurasao (18,00) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×