{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crveno-beli imaju spremnu zamenu za Pavkova i Boaćija
Terzić zvao Srbina iz Švajcarske u Zvezdu

Crvena zvezda je angažovala Sekua Sanoga kao kapitalno pojačanje u veznom redu.Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela rekao je da Dejan Stanković ima još neke želje, ali da će njihova realizacija zavisiti,  pre svega, od odlaska.

Za sada su i dalje tu Pavkov, Boaći, kao i Miloš Degenek, ali je napadač Sent Galena Boris Babić otkrio da je nedavno dobio poziv sa Marakane. Reč je o momku srpskih korena, koji je odrastao u Švajcarskoj, a ove sezone se u potpunosti afrimisao u redovima Sent Galena, za koji je na 15 prvenstvenih mečeva postigao sedam golova.
„Tokom zimske pauze dobio sam poziv od generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Rekao mi je da bih mogao da igram Ligu šampiona sa tim klubom, odnosno da bi mi ta činjenica pomogla da se domognem dresa reprezentacije Srbije“, poručio je Boris Babić u razgovoru za Blik.

Redovni čitaoci MOZZART Sporta upoznali su se sa likom i delom Borisa Babića još 2014. godine, kada smo ga predstavili u rubrici „Srpski Sinovi“.
"Sa 12 godina sam postao član ekipe Tim Zidostšvajc koja je u partnerskom odnosu sa mojim današnjim klubom. Nametnuo sam se novim trenerima brže nego što sam očekivao, a onda sam privukao i pažnju skauta Fudbalskog saveza Švajcarske i Sent Galena. Gotovo istovremeno sam, sa nepunih 14 godina, primljen u fudbalsku akademiju FS Švajcarske i Sent Galena, od čije uprave sam dobio ponudu za potpisvanje dvogodišnjeg ugovora i status igrača selekcije U16",
pričao je tada Babić.

Srpski napadač, rođen 1997. godine, jedno je od najvećih ovosezonskih otkrovenja švajcarskog prvenstva. Na poslednjih pet utakmica za Sent Galen postigao je isto toliko golova. Babić je igrao za sve mlađe selekcije Švajcarske, gde je i rođen...

Babić je ugovorom vezan za Sent Galen do leta 2020. godine, tako dA srpski šampion ne bi morao da izdvaja velika sredstva za obeštećenje.

Najnovije vesti


×