{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Terzić odmah odgovorio: Vazura laže, sve je počelo posle njegove provokacije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 110
„Tako je naučen od Vučelića i njegovih učenika“, poručio generalni direktor Zvezde
Terzić odmah odgovorio: Vazura laže, sve je počelo posle njegove provokacije

Naravno, odmah posle javnog istupa Miloša Vazura usledila je reakcija sa Marakane. Izjavu medijima prosledio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić i potvrdio da je bilo rasprave sa predstavnicima Partizana.

Međutim, on je dodao da Vazura laže i da generalni direktor crno-belih snosi odgovornost za nemil događaje na sednici Zajednice superligaša.
„Vazura laže. Kampanja se nastavlja. Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija vezano za to da je Partizan diskriminisan od strane drzave, i ništa više“, poručio je Zvezdan Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

On je dodao da je inicijativa Crvene zvezde za povećanjem broja stranaca prošla
„To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova Super i Prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU, koji igraju u Srbiji, ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova, a protiv su bila samo 3, uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan među sportskim radnicima Srbije“, dodao je Terzić.

(Foto sTAR sPORT)

Najnovije vesti


×