{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Terzić: Nedopustivo je da tim od 30.000.000 evra odigra ovako loše! FSS da promeni pravilo o broju stranaca

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 285
Crvena zvezda kreće u ofanzivu
Terzić: Nedopustivo je da tim od 30.000.000 evra odigra ovako loše! FSS da promeni pravilo o broju stranaca
Zvezdan Terzić

Pre 20 dana bajka, trenutno - glavobolja. Raspoloženje svih oko stadiona Crvene zvezde drastično se promenilo posle očajnog izdanja srpskog šampiona u 161. večitom derbiju završenom sigurnim trijumfom crno-belih sa 2:0.

Zvezda je igrala bez energije, nije ličila na tim, ofanzivno je bila impotentna pošto nije šutnula u okvir Stojkovićevog gola za 90 minuta. Ozbiljna kriza igre koji moraju da primete svi. Tom pričom izlaganje je počeo i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
"Poslednji put smo se videli pre 20 dana kada smo se svi na ovom stadionu smejali. Tada sam rekao da navijačima ostaje da slave, a na nama je da radimo. Sada se nalazimo u drugačijem raspoloženju, jer smo izgubili derbi od Partizana. Zato sam se odlučio da izađem pred vas, jer neću da dajem izjave samo kada je dobro", bile su prve reči Zvezdana Terzića.

Svestan je prvi čovek crveno-belih da je Zvezda ponovo podbacila kada nije smela.
"Čestitam igračima i stručnom štabu Partizana. Igrali su sa više strasti i energije. Bili su manje loši, jer derbi nije opravdao očekivanja. Ja sam jako nezadovoljan, predstoji nam ozbiljna analiza zašto smo odigrali ovako loše. Nedopustivo je da najbolji tim Crvene zvezde u poslednjih 20 godina u koji je investirano 10.000.000 evra odigra ovako loše. Taj novac je investiran samo u obeštećenja. Tu su i plate u visini od 15.000.000 evra i premije od 5.000.000, što znači da je u ovaj tim investirano blizu 30.000.000 evra. Duboko sam razočaran igrom, kao i svi u klubu. Koristim ovu priliku da se izvinim navijačima i zvezdaškoj javnosti. Jer nešto ozbiljno škripi, pošto imamo dva podjednaka tima koji bi mogli u ovom prvenstvu da osvoje titulu".

Toliko o problemima u samom klubu. Drugi Zvezda ne može da reši sama. Fudbalski savez Srbije je ograničio broj stranaca na samo četiri u prvenstvu i to je Vladanu Milojeviću napravilo veliki problem u derbiju, pošto je morao poprilično da tumba sastav selektiran za Evropu.
"Olimpijakoj, Bajern, Totenhem... Samo sa domaćim igračima to ne može ni sila kao što je Bajern iz zemlje sa sto miliona stanovnika. I Bajern je protiv nas igrao sa osam stranaca i tri Nemca. Učićemo sve da se promeni pravilo FSS, posebno zato što smo potpisnici akta o pridruživanju. Ovaj naš propis nije u skladu s njim. Uspesima u Evropi doneli smo klubovima iz Superlige 7.000.000 evra. Globalizacija nam je donela takva pravila. Ne možemo nekim konzervativnim pravilima da se ograničavamo“, završio je Terzić.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×