{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Terzić kivan na Partizanove čelnike i “sudiju partizanovca”: Truju, laju i kevću, poništen nam čist gol

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 152
Direktor Zvezde oštro po Vučeliću i arbitru Jovanoviću
no_image.png

U polemikama posle derbija uvek ima nezadovoljnih i ljutih. Takav je danas bio Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić u vanrednom obraćanju medijima.

Osim što je pričao o stanju u timu Crvene zvezde i ličnom nezadovljstvu pruženom igrom, Terzić nije propustio priliku da uputi prozivke i kritike na račun večitog rivala. Konkretno, na rukovodstvo Partizana.
“Postoji i druga strana medalje. Videli ste histeriju navijača Partizana, one reakcije…  Oni već godinama na perfidan način truju navijače. To je rezultat njihove kampanje, jer stalno pričaju da država i Savez žele da unište njihov klub. Govorim o Vučeliću koji zloupotrebljava funkciju glavnog urednika u Večernjim novostima, njihov potpredsednik svašta piše po Tviteru, i onaj čovek na njihovoj televiziji. Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren, da je Zvezda favorit, i ispali smo naivni i previše pošteni. Samo se i isključivo bave Crvenom zvezdom. To traje već duži period, stvorena je slika koja ne odgovara istini. Uvukli su Savu Miloševića u tu priču. Njega izuzetno cenim i poštujem, volim ga, ali on je pričao da država više pomaže Crvenoj zvezdi nego Partizanu. Za nekoliko dana ćemo imati konferenciju i obelodaniti koliko smo dobili para od države”, rekao je Terzić.

Nije propustio da u oštrom monologu potkači ni sudiju Srđana Jovanovića kojeg je etiketirao kao partizanovca.
“Sedam dana su se bavili našim penalom protiv Inđije. Iako smo mi rekli da je to velika greška. Sudija je napravio previd, mi smo ga osudili, jer nam to nije billo potrebno. Kroz medije su napravili pritisak na sudiju. Na sastanku sam Jovanoviću, pred Kokezom i Vučelićem, rekao da mi se ne sviđa što on sudi, jer je označen kao Partizanov čovek. Rekao sam mu da mu verujem i da ne bih voleo da to zloupotrebi.  Prevario sam se, jer nam je poništen čist gol. Mi smo bili loši, ali i tako loši smo mogli da povedemo. Sličan kontakt Tavambe i Manojlovića nije okarakterisan kao faul 2017. godine. Mi smo ispali naivni, jer nismo odgovorili na njihov sistem i perfidnu amneziju. Zaboravili su da je Zvezda ostala bez licence 2014. godine i da tada niko nije reagovao. Tada im to nije smetalo, iako je u državi vladala identična politička garnitura”, rekao je Terzić.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×