{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tektonski poremećaj na transfer tržištu: Supertalentovani Španac odbio Real Madrid zbog Vulverhemptona!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Mladi napadač Valensije nakon osam meseci preogovora ipak rekao „ne“ Kraljevskom klubu, iako je transfer već bio dogovoren
Tektonski poremećaj na transfer tržištu: Supertalentovani Španac odbio Real Madrid zbog Vulverhemptona!
""

Lanac ishrane je jasan - velika riba uvek mora da pojede malu, dok je ona prethodno pojela manju od sebe. Svaki drugačiji ili obrnuti redosled poremetio bi poremetio čitavu evoluciju i izazvao nesagledive posledice. Takav je slučaj i na transfer tržištu, gde gotovo uvek vlada zakon jačeg i finansijski moćnijeg. Novac uglavnom odigra presudnu ulogu. Ipak, iz Španije stiže vest koja bi mogla da izazove prave tektonske poremećaje na fudbalskoj pijaci.

A za nju je odgovoran engleski drugoligaš Vulverhempton, koji je slavnom Real Madridu preoteo već viđeno pojačanje iz Valensije. U pitanju je supertalentovani napadač Slepih miševa Rafa Mir, koji je nakon osam meseci pregovora sa Madriđanima rekao „ne“ Kraljevskom klubu i odlučio da se preseli u engleski Čempionšip. Da situacija bude još neprijatnija za slavne Madriđane, sve je već bilo završeno, o tome je pisao i dobro upućeni madridski AS, ali se onda sve promenilo.

Mladi 20-godišnji fudbaler je odluku sasvim sigurno doneo nakon serije neprospavanih noći, ali je na kraju ipak odlučio da odabere sredinu u kojoj će igrati konstantno i imati mogućnost da u narednoj sezoni zaigra u Premijer ligi. Valensiji će pripasti odšteta od 2.000.000 evra, a Mir će potpisati ugovor na četiri godine.

(FOTO: Screen shot)

Najnovije vesti


×