{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Taribo Vest: Bog mi je rekao da moram da igram! Lipi: Čudno, nije mi to pomenuo

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Nova anegdota vezana za bivšeg fudbalera Partizana
no_image.png

Pre tri dana je Kristijan Bobo Vijeri imao razgovor sa Ronaldom u kom se prisetio anegdote vezane za Tariba Vesta, a naravno, tema su bile njegove godine koje su svima sumnjive.

Vijeri ovih dana tokom karantina često razgovara sa bivšim saigačima, a danas je prozborio koju sa Markom Materacijem. I opet je jedna od tema bio Vest. I otkrivena je nova anegdota.

Vijeri je otkrio čudnu konverzaciju koju su imali Vest i Marčelo Lipi.
"Bila je subota ujutru. Svi smo stajali oko Lipija, a on nam je rekao postavu, tako da možemo da izađemo i da odradimo trening. Taribo Vest se, kada je video da nije u postavi, usprotivio i onako svojim dubokim glasom rekao: "Mister! Bog mi je rekao da moram da igram". Već sam se bio presavio od smeha pre nego što mu je Lipi odgovorio", setio se Vijeri.

A kakav je bio Lipijev odgovor?
"To je čudno, meni nije ništa pomenuo", prepričao je Vijeri i dodao da se u tom trenutku umalo upiškio od smeha u toj simpatičnoj siituaciji.

Bivši fudbaler Intera i Partizana je inače kasnije postao Pastor i osnovao je sopstvenu crkvu u Lagosu. Ne možete mu oduzeti da je zanimljiv lik. To je sigurno.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×