{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nikola Petrović i Luka Čermelj novi igrači Radničkog
Tandem bivših partizanovaca stigao na Čair
Luka Čermelj

Stižu novajlije u Radnički, nema im kraja. Posle Nemanje Tomića, Veljka Batrovića, Milana Mrkaića, Đorđa Đurića, Marka Kneževića, još dva nova poptisa zabeležena su na Čairu. U nove fudbalere niškog superligaša promovisani su golman Nikola Petrović i zadnji vezni, po potrebi i štoper, Luka Čermelj.

Petrović se obreo na Čairu kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Napretkom, čiji je doskorašnji trener Milorad Kosanović govorio da je „najbolji golman lige“. Pre Kruševljana, za koje je 14 puta sačuvao mrežu u minulom prvenstvu, Petrović je branio u Partizanu, gde je prošao sve mlađe kategorije i neko vreme stajao na golu prvog tima, posle čega je branio još za slovenački Zavrč.

Zajedno sa njim, u Radnički je došao i Luka Čermelj. U pitanju je doskorašnji provtimac Teleoptika, sa 33 utakmice u nogama u Prvoj ligi Srbije. Nije dobio šansu u Partizanu, ali su ga Nišlijama preporučila izdanja u filijali crno-belih. Sad je vreme za prelazal na viši, superligaški nivo. Uz nadu čelnika Radničkog da bi mogao da bude približno uspešan kao otac mu, Miroslav, svojevremeno prvotimac ekipe iz Humske, sada u stručnom štabu Optičara.

FOTO: FK Radnički  

×