{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Izabran trener koji je dobio otkaz posle četiri kola
Taj čudni, čudni Sporting: Kad neće Murinjo, hoće Silas

Definitivno je Sporting klub čuda. Kakve je sve poteze ovaj velikan iz Lisabona pravio poslednjih godina, nije ni čudo što uporno gleda u leđa Portu i Benfiki.

Najnoviji potez je zbunio i Portugalce. Lavovi su oterali trenera Leonela Pontesa, nezadovoljni bilansom u prvih šest kola prvenstva, a onda su izabrali novog čiji je rezime još gori! Novi šef struke Sportinga, kako javlja Rekord, biće Horhe Fernandes, poznat pod nadimkom Silas, koji je nosio još dok je bio fudbaler.

Silas je u januaru prošle godine završio igračku karijeru i odmah mu je u ruke dat Belenenses, da ga vodi sa trenerske klupe. Prošla sezona je završena solidno, na devetom mestu, ali je nova počela očajno. Trener je dobio otkaz posle četiri kola, pošto njegov tim nije uspeo da za 360 minuta igre postigne ijedan gol.

Inače, kako piše Rekord, Sporting je najpre ponudu za posao poslao – Žozeu Murinju. Navodno, ceo projekat koji je prezentovan nekadašnjem treneru Porta, dobio je visoku ocenu i pohvale, ali naravno da je odgovorio bio „ne“. I onda je kao rezervno rešenje potegnut Silas.

Ako sve to nije samo „žvaka“ za navijače, da lakše progutaju čoveka skromnog trenerskom „si vija“...

Najnovije vesti


×