{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nije razočaran što je ostao
Tadić zakopčan o Barsi: Moj san je Ajaks

Pred sam kraj prelaznog roka odjeknula je vest o interesovanju Barselone za usluge Dušana Tadića. Pominjala se i šestomesečna pozajmica, ali ipak do dogovora nije došlo, Ajaks nije želeo da se odrekne kapitena, vođe tima.

Holandski list De Telegraf je objavio da je Tadić bio nezadovoljan što transfer nije realizovan, jer je želeo da se oproba u dresu španskog velikana:
“Jasno je da bi on voleo to, kristalno je jasno. Kada se događa da 31-godišnji igrač ode u Barselonu? On se ne bi vratio na leto“, pisao je holandski list.

Ove tvrdnje podstakle su NOS da uradi kratku priču sa reprezentativcem Srbije o njegovom “nezadovoljstvu“. Kada su ga novinari na holandskom pitali da li žali zbog propalog posla, Tadić je odgovorio na komičan način, praveći se da ne zna jezik.
“Izvini“?

Ponovili su pitanje novinari kroz smeh, ali se Dušan i dalje nije dao:
“Pitajte mog menadžera o tome“.

Na kraju je srpski reprezentativac popustio i rekao svoj stav o svemu.
“U Ajaksu je takođe spektakularno, kao u Barsi. Oni su dobar tim i mi smo dobar tim. Da li svako može da sanja? Može, a moj san je Ajaks“, kratko je.

Podsećamo Tadić je u Amsterdam stigao na leto 2018. godine, uspeo da osvoji sve što se može osvojiti u Holandiji, a doveo je Ajaks i do polufinala Lige šampiona prošle godine, kada su Kopljanici nesrećno eliminisani od Totenhema.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×