{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski fudbaler dugo ostao na terenu "Johan Krojf" arene
Tadić u suzama: Nismo zaslužili ovakav kraj

Kao da je grom ošinuo igrače Ajaksa u 95. minutu. Gol Lukasa Moure zabio se kao koplje u srce Kopljanika, koje su dva minuta delila od finala Lige šampiona. Popadali su igrači iz Amsterdama, među njima i Dušan Tadić, koji je ostao sa suzama na licu još dugo na terenu “Johan Krojf” arene.

Teško je bilo pronaći reči posle tako šokantne eliminacije. Jedan sekund te umesto na nebo, baci na zemlju. Ajaks je igrao sezonu iz snova, izbacio je Real u Madridu, Juventus u Torinu, a na kraju je pao kod kuće posle vođstva od ukupnih 3:0 od Totenhema u 95. minutu. Pakao!
Kada imaš osećaj da nešto zaslužuješ, a to ne dobiješ, onda si uvek razočaran i ljut”, rekao je Tadić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Ajaks je zaslužio ovacije cele planete za igre u Ligi šampiona ove sezone, ali to i nije neka uteha sada.
Niko nije očekivao Ajaks u polufinalu Lige šampiona. Ovo je ogroman uspeh, ali ovaj veliki klub stalno traži više i više. Tužan je ovo trenutak, loš trenutak. Nismo zaslužili da nas ovo zadesi”, istakao je Tadić.

Srpski as takođe igra sezonu iz snova. Postigao je 34 gola i asistirao za 21 na 54 Ajaksove utakmice ove sezone. Da su se Kopljanici našli u finalu, sigurno bi bio kandidat i za Zlatnu loptu.

Ovako, Srbija ni posle šest godina neće imati fudbalera u finalu Lige šampiona, još od Nevena Subotića i Dortmunda. A, malo je nedostajalo, 120 sekundi. ALl, uzalud kada Ajaks ume da igra u samo jednom smeru – napred.

Foto: Reuters

 

 

Najnovije vesti


×