{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Imao je poruku i za navijače
Tadić: Kao ekipa moramo da budemo konstantni

Takve pojave ne idu baš uz njegov miran karakter, ali posle duela sa Luksemburgom bilo je jasno da je Dušan Tadić više nego nezadovoljan imskom igrom u drugom poluvremenu. Koristio je reč sramota, apostrofirao loše trčanje... To Orlovima neće smeti da se ponovi tokom sutrašnjeg meča sa Ukrajinom.

Uostalom, rival je mnogo jači.
„Prvo poluvreme smo igrali dosta dobro i bilo je mnogo pozitvnih stvari, ali u drugom poluvremenu zabolelo me je što se nismo dovoljno zalagali. Moderan fudbal je takav da moraš uvek da ispuniš ono što se traži, profesionalci smo i imamo mnogo iskustva. Jednostavno, neke stvari iz drugog poluvremena ne bi smele da nam se događaju, da se oseti jedna doza opuštanja“, rekao je superstar Ajaksa.

Ne voli najkreativniji srpski fudbaler da se podseća viđenog u Ljovovu. Tamo su na Ukrajinci uništili.
„To je jedan od težih poraza koji smo imali u Ukrajini i svi imamo dozu odgovornosti za to što se dogodilo. Ne bih sada da ulazim u to „zašto i kako“,  samo ću reći da smo zaslužen otada  izgubili i sada ćemo sve da učinimo da im se revanširamo“.

Srbija će osluškivati vesti iz Luksemburga, i nadati se da će domaćin odeoleti Portugaliji. Time bi prvi preduslov za preokret i direktan plasman na EURO bio ispunjen. Onda bi ostalo “samo da pobedimo Ukrajinu.
„Kad smo dobili grupu znali smo da Ukrajina poseduje kvalitet i potencijal, znali smo da će se između tri selekcije tražiti dve koje će ići direktno na EURO. Imamo nadu koja je tanka, ali na nama je da prvo uradimo ono što je do nas. Oni nisu kompletni,  lično najviše volim kada ekipa dođe u najjačem sastavu. Očekuje nas veoma težak meč i na nama je da učinimo sve i ostvarimo pobedu“.

Šta može da nas zabrine ukoliko sutra ne izborimo plasman na EURO…
„Ne sme da nam se dešavaju oscilacije, na momente izgledamo jako dobro, ali onda dođu loši trenuci. Moramo biti konstantniji kao ekipa“,  zaključio je Dušan Tadić.

Imao je Dušan i poruku za navijače.
“Nadam se da će biti lepa atmosfera da će nas prisutna publika bodriti fer i sportski. Svi treba da znaju da smo pod uslovnom kaznom”.

Najnovije vesti


×