{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Urednik De Telegrafa potvrdio Dušanovu želju da ode u Španiju
Tadić je želeo u Barselonu. A, ko ne bi?

Kao grom iz vedra neba pukla je vest pre nekoliko večeri da je Barselona tražila od Ajaksa Dušana Tadića. Srpski maestro našao se između dve vatre, između dve svoje želje: da igra u klubu koji voli od malih nogu i da pređe u jedan od najmoćnijih klubova sveta, koji ne zove dva puta.

Svi su bili ubeđeni da bi se Tadić, u ulozi lažne devetke u kojoj je briljirao u Ajaksu, odlično uklopio u tim Barselone. Pogotovo što je „platforma“ na kojoj igraju dva giganta svetskog fudbala gotovo ista.

Posao se, ipak, nije realizovao. A, urednik holandskog lista De Telegraf Valentajn Drizen, kaže da je Tadić želeo da obuče dres Barselone. Uz opasku: A, ko ne bi!?
Barsa je želela da pozajmi Tadića, ali je Ajaks odbio. Klubu iz Amsterdama nedostaju Zijeh, Neres i Blind, tako da bi odlazak Tadića bio previše za ekipu. Naravno da je Tadić imao želju da ode u Španiju, to je jasno. Koji to igrač od 31 godine ne bi voleo da se oproba u Barseloni!? Jasno je i njemu da se neće na leto vratiti sa novom ponudom“, objasnio je Drizen.

Vremena za žaljenje nema, pošto Ajaks u nedelju čeka jedna od najvažnijih utakmica u sezoni: derbi sa PSV Ajndhovenom u Amsterdamu. A, Kopljanici baš i nisu u nekoj formi...

Foto: Reuters

×