{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Argentinac uživa podršku na početku mandata u Parizu
Svlačionica PSŽ-a veruje Ikardiju: Povučen, stidljiv, interesantan momak...

Gromovit napad trebalo bi da ima Pari Sen Žermen i ove sezone. Osim Edinsona Kavanija, Kilijana Mbapea i Nejmara, najfanzivniji deo ekipe postao je ubojiti za Maura Ikardija. Argentinac je pred kraj letnjeg prelaznog roka stigao na Park prinčeva i ako je verovati statistici – 124 gola za Inter tokom šest sezona – biće jedno od jakih oružja u timu Tomasa Tuhela.

Pogotovo što ga je svlačionica dočekala raširenih ruku. I spremna je da ga posmatra isključivo na osnovu učinka, ignorišući kontroverze koje se za njegovo ime vezuju najčešće zbog supruge i agenta, Vande Nare.

S tim da će to u gradu mode i glamuroznom klubu biti vraški težak izazov.
Mauro daje sve od sebe u dresu PSŽ-a. Posmatram ga na pozitivan način. Ljudi mu sude na osnovu onoga što se dešava van terena, bez pokušaja da shvate kakva je osoba u stvari. Za ovo malo vremena otkako je u klubu stekao sam utisak da je interesantan momak, ali malo povučen, stidljiv. Opet, tek je došao i pokušava da se nametne na sve načine. Naš zadatak, kao starosedelaca, je da mu period prilagođavanja olakšamo. Čim se taj proces završi, počeće Ikardi da daje golove u serijama“, uverava Kilijan Mbape.

Ikardi je zasad samo dve utakmice odigrao za PSŽ. Prvenstvenu protiv Strazbura i u Ligi šampiona sa Realom. Prvenca još nema, možda je Rems – u sredu od 21 čas na Parku prinčeva – idealan rival za probijenje leda.
Proveo sam šest godina u Interu, dosanjao plasman u grupnu fazu Lige šampiona, međutim, nisam osvojio nijedan trofej. Sad sam u sredini koja neguje šampione, što sam i želeo, vreme je da počnem i ja nešto da osvajam“, dopunio je Mauro Ikardi.

FOTO: Reuters

×