{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Švedski ženski amaterski fudbal kao šlag na tortu

/ Izvor: mozzartsport.com
Prijateljski meč između Enšedea i Alte začiniće fudbalsko veče (18.30)
Švedski ženski amaterski fudbal kao šlag na tortu

Prošlo je samo petnaestak dana od kako je virus korona počeo da otkazuje gotovo sva sportska nadmetanja širom planete, a velikom broju ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu već nedostaju standardni utorak i sreda uz Ligu šampiona, te četvrtak uz Ligu Evrope.

Na sceni su ostali samo najistrajniji. U Belorusiji šampionat nesmetano teče, dok se u Rusiji i Švedskoj još odigravaju prijateljske utakmice u nadi da će se pošast zvana koronavirus ubrzo povući i dozvoliti odigravanje prvenstava.

Najavili smo već da nas u centralnoj zemlji Skandinavije večeras očekuje zanimljiv duel između Kalmara i Jenćepinga u muškoj konkurenciji, ali oko vredi baciti i na dame. Tako ćemo na sceni videti fudbalerke niželigaškog Enšedea i Alte, koja već duže vreme pliva u amaterskom fudbalu nakon eliminacije iz drugog ranga 2016. godine (18.30).

Gostujući klub se ne nalazi u preterano bajnoj situaciji pred početak nove sezone, pošto se veliki broj igračica na kraju prošle takmičarske godine odlučio da ode iz tima. Sa druge strane, Enšede će tražiti mogućnost da ove sezone konačno dograbi mesto u prva dva ranga, koji se jedini smatraju profesionalnim kada je ženski fudbal u pitanju.

Tek poneki izlet u kup imao je Enšede kroz prethodnu deceniju i to je bilo sve vredno pomena. Sa druge strane, Alta od eliminacije iz Superetana ni to nije uspela da ostvari.

Zbog toga vam savetujemo da na večerašnjem meču odigrate keca, a da ga ujedno ukombinujete sa tipom na veći broj poena, koji deluje sasvim realan za prolaz. Odbrane nisu nešto što istinski krasi dva večerašnja sastava.

PRIJATELJSKA UTAKMICA - ŽENE

Četvrtak
18.30: (1,55) Enšede Ž (4,40) Alta Ž (4,50)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×