{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šveđani upisali dve petice na prijateljskoj utakmici

/ Izvor: mozzartsport.com
Mnoštvo golova i ove večeri u zemlji Skandinavije
Šveđani upisali dve petice na prijateljskoj utakmici

Fudbal nedostaje širom Starog kontinenta, ali u ovim momentima čini se da je ipak najvažnije sačuvati sopstveno zdravlje, kao i svoje najmilije. Zbog toga su se svi osim Belorusa i Šveđana odlučili da u potpunosti obustave bilo kakva sportska nadmetanja. U zemlji na istoku Evrope počeo je novi šampionat, dok kod "Vikinga" gledamo pripreme za novu takmičarsku godinu.

Ovaj period uglavnom koriste tamošnji niželigaši koji pred praznim tribinama bruse formu za nove sportske izazove. Nažalost, dva današnja meča, između Landskrone i Tornsa, odnosno Oskarhamna i Almebode su odložena, ali smo na ostalim mogli da vidimo mnoštvo golova.

Potpuno ludilo smo tako videli u duelu između niželigaša Sandarne i Ose. Odbrane kao da nisu postojale na ovom susretu, pa smo ukupno videli deset golova, po pet na obe strane, pa su oba tima mogla da koliko-toliko zadovoljno napuste teren – 5:5 (1:3).

ČETVRTAK, 17.00: NOVA TURA ŠVEĐANA - (1,55) KALMAR (4,30) JENĆEPING SEDRA (4,20)

Do vođstva, i to prilično velikog, prvo je stigao gostujući tim. Već nakon 18 minuta igre na semaforu je pisalo 0:2, ali je Sandarna samo minut kasnije smanjila na gol zaostatka i nagovestila uzbudljivu trku. No, Osa je uzvratila u 33. minutu i stekla dva gola prednosti na pauzi.

Ni to nije uzdrmalo domaće, koji večeras nijednom nisu bili u vođstvu. Ali već do 50. minuta, odnosno samo pet minuta po povratku sa odmora stigli su do 3:3. Egal situaciju u rukama su imali svega tri minuta kada je Osa ponovo pogodila mrežu.

Gosti su ovaj put uspeli da izdrže u prednosti "čitavih" 12 minuta kada je Sandarna poravnala na 4:4, ali ni tu nije bio kraj golovima. Već u 76. minutu, Osa je stigla do novog, trećeg vodstva na ovom meču. Taman kada se činilo da će gosti pokupiti pobedu, Sandarna je izjednačila u 90. minutu i stavila tačku na ovaj neverovatan meč.

Što se ostalih duela tiče, vredi istaći da je do manjeg iznenađenja došao Sandsbro koji je savladao Ingelštad (3:1), te Abi koji je pobedio Slejpner (2:0). Upakra je na gostujućem terenju uspela da pobedi Skegri prilično ubedljivo (0:3).

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Sreda
Sandsbro – Ingelštad 3:1 (2:1)
Skegri – Upakra 0:3 (0:0)
Abi – Slejpner 2:0 (0:0)
Sandarna – Osa 5:5 (1:3)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×