{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Predsednik Partizana darivao fudbalere koji imaju više od 100 ili 200 utakmica u sadašnjem sastavu
Svečanost u Humskoj: Osmorici dresovi za jubileje

Mala svečanost u Humskoj 1. Partizan je pronašao način da se simbolično zahvali igračima koji su odigrali više od 100 ili 200 utakmica za crno-bele. Tim povodom na stadionu poviše Autokomande predsednik kluba, Milorad Vučelić, ugostio je osmoricu članova iz aktuelne generacije i darivao ih prigodnim poklonima.

Kao članovi „Kluba 200“ izdvojili su se Miroslav Vulićević (214 utakmica za prvi tim), Milan Smiljanić (233) i Vladimir Stojković (220), dok su u „Klubu 100“ golman Filip Kljajić (107), Nemanja G. Miletić (129), Zoran Tošić (125), Danilo Pantić (148) i Nemanja R. Miletić (101).

Svima njima je Vučelić, u znak sećanja na trenutke u Partizanu, predao pločice sa ugraviranim imenima i brojem utakmica i uramljene dresove sa potpisima svih prvotimaca.
Pojedinici koji su danas ovde, bili su i direktni učesnici u osvajanju Kupa Srbije, a klubu su osim tog pehara, donosili titule i duple krune, igrali Evropu i sad ušli u „Klub 100“ i „Klub 200“. Ima mnogo igrača koji su doprineli Partizanu i upisali veliki broj utakmica, ali sad nisu u ovom timu, a koje takođe pozdravljamo. Do nedavno su sa nam bili i činili neizostavnu kariku ovog tima, po učinku i broju utakmica, Nebojša Kosović i Marko Janković“, podsetio je Milorad Vučelić na svečanosti u Humskoj 1.

FOTO: FK Partizan

 

Najnovije vesti


×