{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski napadač zaslužio povišicu
Sve je dogovoreno, Vlahoviću preko 5.000.000 evra za potpis

Gazeta delo Sport javlja: Fiorentina i Dušan Vlahović su dogovorili produžetak saradnje!

Iako aktuelni ugovor veže Vlahovića za Firencu do leta 2023. godine i ne postoji bojazan da ga Fiorentina uskoro izgubi, u klubu su rešili da mladog napadača nagrade novim ugovorom i drastičnom povišicom.

Sa aktuelnih 200.000 evra po sezoni, Vlahović je bio jedan od igrača sa najmanjom platom u ekipu. Sada mu sledi ozbiljno povećanje plate. Gazeta javlja da će Vlahović potpisati novi ugovor u trajanju do leta 2025. sa godišnjom platom iznad 1.000.000 evra. Sa bonusima, mogao bi u narednih pet godina da zaradi i preko 6.000.000 evra. U zavisnosti od učinka. Sa novim ugovorom, Vlahović će ući u krug 10 najplaćenijih igrača u klubu koji zarađuju preko 1.000.000 evra godišnje i biće plaćeniji od zemljaka Nikole Milenkovića.

A baš zahvaljujući sjajnom učinku ove sezone, Vlahović je i zaslužio novi ugovor. Iako je sezonu počeo kao opcija sa klupe i čak se spekulisalo o odlasku na pozajmicu, uspeo je da se izbori za mesto startera u timu. Čak ni dolazak velikog pojačanja Patrika Kutronea nije pomerio Srbina iz startnih 11, pa nekadašnji Milanov napadač uglavnom ulazi sa klupe. Sa osam golova na 26 mečeva, Vlahović je prvi strelac Fiorentine u ovoj sezoni igrač na kojem klub bazira budućnost.

(FOTO: AFP)

Najnovije vesti


×