{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sve će biti jasnije posle dvoboja Standarda i Midlzbroa

/ Izvor: mozzartsport.com
FIFA Ultimate Quaran-Team kup u toku, danas na programu sedam utakmica
Sve će biti jasnije posle dvoboja Standarda i Midlzbroa

Dosadno je bez fudbala. To nije teško zaključiti. Srećom, čini se da je engleski četvrtoligaš Lejton Orijent pronašao savršeno prelazno rešenje animiravši čak 128 ekipa, koje su uzele učešće u Ultimate Quaran-Team kupu.

Ambiciozni tvit ekspresno je eskalirao u globalni turnir u igranju video-igre FIFA 20, koji za cilj ima prikupljanje pomoći za niželigaše iz kolevke fudbala koji se u ovim kriznim vremenima suočavaju sa opstankom.

Pogledajte kvote za FIFA turnir

Organizator iz Istočnog Londona ispao je već u prvoj fazi od moskovske Lokomotive koja je slavila sa 6:3, ali može zadovoljno da posmatra odvijanje takmičenja koje je zaokupilo pažnju ogromnog broja ljubitelja fudbala. Do sada je sakupljeno preko 60.000 evra, a očekuje se da u danima koji slede ta cifra bude značajno uvećana.

Pre nego što je turnir počeo, pojavila se neizvesnost ko će pobediti. Na papiru su profesionalni igrači eSporta imali prednost, a iako je tako i dalje u velikoj meri. Favoriti za osvajanje kupa trenutno su, prema pojedinim bukmejkerima, Midlzbro i Standard, koje predstavljaju profesionalni FIFA igrači. Dani Tejlor igra za Boro, a ShadooW za belgijski klub.

Danas ćemo imati priliku da upravo u 4. rundi vidimo duel ovih ekipa, odnosno Tejlora i ShadooW-a, posle čega će se iskristalisati ko je glavni pretendent na titulu FIFA Ultimate Quaran-Team kupa.

Na "teren" će još Sion i Vulverhempton, Bašakšehir i Fajenord, kao i Lil i Groningen. 

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×