{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ševela dobio otkaz čim je stigao u Bratislavu
Sutjeska skinula glavu treneru Slovana

Tragedija je za Slovan što je ispao od Sutjeske u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Jesu Slovaci slabo odigrali, ali nisu imali ni sreće, jer su u oba meča Crnogorci postigli gol u sudijskoj nadokandi (dva puta 1:1). Na kraju su bili i bolji izvođači penala na stadionu kraj Bistrice.

Kola su se slomila na treneru Slovana Martinu Ševeli. Trofejni stručnjak, koji je u karijeri osvojio dve titule sa Trenčinom i prošle sezone sa klubom iz Bratislave, dobio je otkaz čim je ekipa doputovala u Slovačku.

Poraz od prvaka Crne Gore je, po mišljenju slovačke javnosti, kao i čelnika Slovana, neoprostiva sramota za Ševelu i njegovog prvog pomoćnika Ivana Vrabeca, koji je takođe dobio otkaz.
Pre svega, želimo da se izvinimo našim navijačima na velikom neuspehu. Jasno nam je da nikakve reči ne mogu da poprave ono što se desilo juče. Uz svo poštovanje našem rivalu, ispadanje u prvom kolu kvalifikacija, na ovakav način je neprihvatljivo“, stoji u saopštenju uprave kluba.

Po mišljenju čelnika kluba, trener Ševela je sve promašio u dvomeču sa Sutjeskom, od taktike do izbora i pripreme igrača za utakmice. I to mu nisu oprostili.

Sutjeska je prošla dalje boljim izvođenjem penala, pa će u drugom kolu kvalifikacija igrati sa kiparskom APOEL-om.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×