{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U sosu deset klubova
Suspendovani Zvezda i Vojvodina - nema pojačanja
""

Ponovo na delu Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. I opet zbog istog problema, koji nagriza ovdašnji sport - dugova.

Članovi pomenutog tela su u četvrtak, na telefonskoj sednici, suspendovali čak deset klubova i zabranili im registraciju novih igrača u zimskom prelaznom roku. Razume se, dok ovi ne izmire finansijske obaveze.

Od superligaša su kaženjeni Crvena zvezda, Vojvodina, Radnik iz Surdulice, Borac iz Čačka, iz Prve lige Srbije Jagodina, Inđija, Novi Pazar, kragujevački Radnički i užička Sloboda, dok je sankcionisan i Ženski fudbalski klub Sloga Radnički.
Nijedan od ovih klubova neće moći da registruje pristigle fudbalere do izmirenje dugovanja, na osnovu pravosnažnih presuda Arbitražnog suda FSS i drugostepenog organa. Dužnicima su ostavljene dve mogućnosti - da regulišu dugovanja ili naprave sporazum sa drugom stranom o izmirenju u određenom roku“, piše Sportski žurnal.

Naredna sednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 10. januar, a prelazni rok na teritoriji naše države počinje 15. januara.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×