{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Suso: Hoću da ostanem u Sevilji, Milan na ovaj način ne može da napravi ništa veliko...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Španac neće nazad na San Siro jer mu se dopada klupska filozofija...
no_image.png

Španski napadač Suso nada se de da neće morati nazad u Milan. On je zimus prešao u Sevilju na pozajmicu - u pitanju je takav dogovor da bi transfer mogao da postane obavezan, radi se o pravu na otkup za cifru od 21.000.000 evra, ali ako u narednih godinu i po dana odigra određeni broj utakmica, to pravo "pretvoriće se" u obavezu; postoji i drugi način da se tako nešto dogodi: da Sevilja ove ili sledeće sezone izbori plasman u Ligu šampiona, što uopšte nije nerealno - i posle svega šest utkmica sa Pishuanu deluje da je odlučan da tu ostane. 

Njegove poslednje izjave govore tome u prilog:
"Nadam se da ću igrati sa Seviljom u Ligi šampiona i da ćemo osvojiti neki trofej. Voleo bih da ostanem ovde, nadam se da će se to i dogoditi", kazao je Suso za AS pa obrazložio: "Dok sam bio u Milanu promenili smo trojicu predsednika, nekoliko trenera i na desetine igrača. Na takav način ne možete da stvorite ništa veliko i čvrsto. Ne može toliko da se menja svake godine".

Na pitanje o pandemiji i situaciji u Španiji Suso je rekao:
"Niko nije mogao da očekuje ovako nešto... Znam da je prodica Matea Musakija doputovala iz Italije nedelju dana pre zatvaranja granica. On je sada ostao sam tamo".

Najnovije vesti


×