{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šuška se: Spreman otkaz Prijoviću, u Grčkoj motre razvoj situacije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Srbin bi mogao da dobije izlaz koji toliko traži...
Šuška se: Spreman otkaz Prijoviću, u Grčkoj motre razvoj situacije

Kršenje policijskog časa i odlazak u pritvor mogao bi značajno da utiče na dalju karijeru Aleksandra Prijovića.

Srpski napadač je precrtan u Al Itihadu i klupska uprava na njega ne računa, a zbog igranja sa strogim pravilima izolacije u vreme pandemije virusa korona došao je u opasnost da ostane bez ugovora u Saudijskoj Arabiji. Doduše, o tome pišu upravo mediji iz zemlje nafte, pa sve treba uzeti sa rezervom, ali tvrdnje idu toliko daleko da je uprava Al Itihada jako nezadovoljna činjenicom da se Prijović našao s one strane zakona i završio u pritvoru.

Podsetimo, Prijović je nedavno uhvaćen u lobiju hotela Kraun Plaza zajedno sa poznati folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem pošto je zvanično otpočeo policijski čas, a spekulisalo se čak da je zbog toga dobio tri meseca kućnog pritvora.

Dalje, iz Grčke stižu informacije da razvoj Prijovićeve situacije detaljno prati njegov bivši klub – solunski PAOK. Na Tumbi bi jako voleli da ponovo vide srpskog reprezentativca u crno-beloj opremi, a prema svemu sudeći u ofanzivu neće krenuti dok se ne bude razrešila priča sa Al Itihadom.

Prijović je u Al Itihad otišao početkom januara 2019. i Paoku doneo zaradu od 10.000.000 evra. Sam je potpisao ugovor vredan astronomskih 27.000.000 evra do 2023. godine. Ipak, posle solidne debitantske sezone i 11 golova, ove godine je precrtan i spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Bešiktašu. To se nije dogodilo pošto dva kluba nisu mogla da nađu formulu transfera i oko podele postotka otplate njegove plate.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×