{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sumina zahvalnica Miloševiću: Razumem one koji nisu verovali u mene, šef jeste

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 16
“Znam da mogu još bolje“, kaže junak Partizanove pobede u 161. večitom derbiju
Sumina zahvalnica Miloševiću: Razumem one koji nisu verovali u mene, šef jeste

Od najvećeg Partizanovog promašaja do junaka 161. večitog derbija. Dalek je put prešao Sejduba Suma otkako se početkom leta vratio u Humsku i tamo zatekao Sava Miloševića na mestu šefa struke. Jer upravo je Milošević zaslužan što Suma konačno igra kao 1.600.000 evra plaćeno pojačanje i svestan je toga i vezista iz Gvineje.
Kod mene je poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta i pričamo, imam dobru komunikaciju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren“, kaže Suma za klupski sajt.

Kod Miroslava Đukića i kasnije Zorana Mirkovića to poverenje nije imao. I to se prenelo na teren, a i sam Suma je svestan da nije igrao kako se očekivalo.
Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo razočaranje u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje“.

A o samom derbiju sa Zvezdom...
Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najjačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško, piše se zlatnim slovima“.

Ovaj će se ipak posebno pamtiti. Posebno ako označi prekretnicu sezone i povede Partizan ka šampionskoj tituli u koju navijači sada ponovo veruju.
Ispred nas je duga sezona. Još ćemo podizati formu bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti, ali titula je naša želja“.

(FOTO: Star Sport)

×