{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šuker uhvaćen u laži: Pobegao iz Hrvatske na nepostojeći sastanak Fife?

/ Izvor: Germanijak.hr
Komentari: 2
"U šoku je zbog svega, stalno smo u kontaktu", rekao je jedan od prvih saradnika predsednika HNS. I on je lagao
Šuker uhvaćen u laži: Pobegao iz Hrvatske na nepostojeći sastanak Fife?
"Davor Šuker"

Mnogo tema za razgovor u fudbalskoj Hrvatskoj. Na gostovanju kod Italije navijači su ponovo pravili incidente, derbi prvenstva između Dinama i Hajduka, svetkovina tamošnjeg fudbala, otkazan je zbog neverovatne samovolje Zdravka Mamića, ali iz Fudbalskog saveza – ni reči. Prvi čovek HNS Darko Šuker kao da je nestao.

Čak ni na hitnoj sednici Izvršnog odbora HNS – predsednika nije bilo.
"On je još u četvrtak poslepodne na poziv Fife otputovao daleko van Evrope. Ima službene obaveze u Komisiji za profesionalni fudbal. U šoku je zbog svega, a stalno smo u kontaktu", pravdao je šefa izvršni predsednik HNS i bivši predsednik Dinama Damir Vrbanović koji je tek na novinarsko insistiranje "otkrio" gde je Šuker.
"U Bangkoku. Na sastanku Fife. Baš smo se jutros čuli".

Avaj, kolege sa portala Germanijak.hr nisu bile lenje, već su proverile informaciju. Iz Ciriha je stigao zvaničan odgovor Fife – u Bangkoku nema nikakvog sastanka Svetske fudbalske federacije?!
"Nikakav službeni sastanak Fife na kojem učestvuje Davor Šuker ne održava se na Tajlandu", rekao je portparol Fife David Noemi, a njegove reči potkrepio je i Vančaj Rudžavongsanti, urednik sportske redakcije Bangkok Posta.
"Da se ovde održava neki sastanak Fife sigurno bih znao za to", rekao je on za Germanijak.hr.

Stara narodna izreka kaže "u laži su kratke noge", ali Šukeru svaka čast – i tako je uspeo da prevali dalek put na nepostojeći sastanak na Tajlandu. Mora da se iznenadio kada je video da je sam… Na plaži možda?

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×