{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Suarezova potvrda: Vraćam se zajedno sa ekipom

/ Izvor: mozzartsport.com
„Osećam se spektakularno, iako me je ovaj virus malo usporio, pošto su uslovi u klubu znatno bolji, napredujem vrlo dobro“, kaže Urugvajac
Suarezova potvrda: Vraćam se zajedno sa ekipom

Koronavirus je paralisao čitavu Evropu, pa tako i sport. Fudbalski klubovi se suočavaju sa ozbiljnom krizom zbog pauze, igrači će ispasti iz takmičarske forme, a jedini kojima ovo stanje pogoduje su oni koji se opravljaju od povrede.

Među njima je i Luis Suarez, koji je još u januaru operisao meniskus na desnom kolenu, pa se postepeno oporavlja, a procena je da će za četiri nedelje biti spreman da se pridruži ekipi. To praktično znači da će biti na raspolaganju Kikeu Setjenu, čim prođe pauza prouzrokovana pandemijom virusa.
Vraćam se zajedno sa ekipom. Osećam se spektakularno, iako me je ovaj virus malo usporio, pošto su uslovi u klubu znatno bolji, napredujem vrlo dobro. Isprva vas muči to što ste zatvoreni, u stanju koje nije normalno, ali sa druge strane je i lepo, jer pomažem deci u školskim stvarima i vraćam se u to vreme. Na nama je da ostanemo kod kuće i lakše se oporavimo. Za dobrobit svim moramo biti kod kuće. Naša najbolja pomoć koju možemo da pružimo jeste da ostanemo u svojim domovima i na taj način sarađujemo“, poručio je Suarez.

Suarez je u trenutno suspendovanoj sezoni odigrao 23 utakmice za Barselonu u svim takmičenjima i postigao 14 golova, uz 11 asistencija.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×