{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Veliklo pojačanje za Zmajeve, doduše samo do kraja sezone...
no_image.png
©fkvozdovac

Kao što je i najavljeno, poslednji dan prelaznog roka biće i najžešći na “krovu”. Juče je predstavljen levi bek Nemanja Vučić, a danas su Zmajevi dobili najveće pojačanje u liku Filipa Stuparevića, koji će do kraja sezone igrati za Voždovac kao pozajmljen igrač engleskog Votforda.

Stuparević je u prvom delu sezone igrao za češki Pribram, takođe kao pozajmljen fudbaler. Na 12 mečeva postigao je dva pogotka. Mladi reprezentativac Srbije nije krio zadovoljstvo što je opet u dobro poznatoj sredini, u kojoj, dokazano, može da napreduje.
"Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je preda mnom kako bih napredovao i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane ciljeve. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim", izjavio je Stuparević.

Sportski direktor Zmajeva Jovan Damjanović istakao je da Stuparević dolazi kao veliko pojačanje, što je samim tim “velika odgovornost i obaveza za njega”.
"Stupi je naše dete, dobro se poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Siguran sam da će pokazati sav kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač. Isto tako, nadamo se da ćemo u toku dana predstaviti još novih pojačanja na kojima trenutno radimo. Mislim da će javnost biti prijatno iznenađena", ostao je zagonetan Damjanović.

Filip Stuparević staviće se na raspolaganje Radetu Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je na programu 15. februara. Voždovac tada gostuje u Lučanima.

Na "krov" je danas stigao i mladi golman Despot Mihailović. On je rođen 1998. godine, visok je 193 centrimetra i ponikao je u omladinskoj školi Partizana, a kasniji fudbalski put vodio ga je preko Brodarca u Zvezdaru, odakle je i došao u redove Voždovca.

 

Najnovije vesti


×