{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Protiv Ekselsiora samo 22 minuta na terenu
Strepnja u Amstedamu, De Jong povređen

Hvalio ga je i Juventusov trener Masimilijano Alegri. Frenki De Jong je bio jedan od ključnih igrača u Ajaksovih 1:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Rezultat koji Holanđanima dozvoljava da se nadaju još jednom senzacionalnom iznenađenju. S tim da bi podvig u Torinu zaista bio epski uspeh. Posebno ako se obistine crne sumnje u Amsterdamu, da De Jong neće igrati u revanšu.

Budući vezista Barselone je naime u subotnjem okršaju sa Ekselsiorom potrajao svega 22 minuta pre no što je zbog problema sa zadnjom ložom napustio teren.
Osetio je da nešto nije kako treba i izveli smog a iz igre radi predostrožnosti. Već smo vodili sa 1:0 i nije bilo smisla da preuzimamo rizik”, rekao je posle pobede od 6:2 trener Ajaksa Erik ten Hag ističući da ne može odmah da kaže koliko je povreda ozbiljna.

Dok precizne informacije ne stignu neće Ten Hag mirno spavati. De Jong je taktički odigrao savršen meč protiv Juventusa. Alegri je i sam priznao da ih je mladi fudbaler “prevario” kada je pobegao sa strane na kojoj je trebalo da ga čuva Federiko Bernardeski.

Ajaksovi navijači samo se nadaju da je i ovo još jedan trik kojim Holanđani pokušavaju da zbune Italijane. Nikako ne bi valjalo da De Jong stvarno propusti revanš.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×