{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Strahinja Pavlović prošao preglede, u petak potpisuje za Lacio

/ Izvor: mozzartsport.com, telegraf
Komentari: 28
Partizanu 5.500.000 evra od transfera
Strahinja Pavlović prošao preglede, u petak potpisuje za Lacio

Neizvesnost je trajala nekoliko dana, ali sve se dobro završilo! Strahinja Pavlović je prošao lekarske preglede u Rimu i time priveo kraju transfer u Lacio. Mladi fudbaler se u ponedeljak vratio u Beograd, danas putuje sa ekipom u Norvešku, a već u petak biće ponovo u prestonici Italije.

Tada će Pavlović da stavi paraf na ugovor sa Lacijom, a Partizan će od tog transfera da zaradi 5.500.000 evra, s tim što će se Strahinja vratiti u Humsku i nosiće crno-beli dres do kraja tekuće sezone.
Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu, kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Rim u petak kako bismo papirološki sve završili, a onda povratak, daće Bog, kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi”, rekao je Pavlović za Telegraf.

Lekarski pregledi u Rimu, koji su trebali da budu rutina, malo su se iskomplikovali tokom vikenda. Odstupanja od uobičajenih rezultata na EKG pregledu alarmirali su ljude iz Lacija, koji nisu želeli ništa da prepuste slučaju, ni zbog zdravlja igrača, ni zbog sebe, pa su zatražili da se sačeka dolazak lekara specijaliste sa odmora.

Pavlović je u ponedeljak imao nove preglede, rezultati su se tokom celog dana čekali sa nestrpljenjem, a onda su odahnuli svi kada su iz Rima stigle dobre vesti.

Tako će mladi fudbaler u petak postati član Lacija i time će se kompletirati jedan od većih transfera Partizana poslednjih godina. Strahinja je dete crno-belih, tako da će cela suma od njegovog obeštećenja da pripadne klubu. On je u seniorskom timu debitovao zimus, kada ga je trener Zoran Mirković gurnuo u vatru, a evo, posle samo pola godine fudbala, već je napravio sjajan transfer u Italiju.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×