{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mladi štoper će nastaviti da se kali u Grafičaru
Strahinja Eraković ne ide u Tursku, Degenek i Babić ne idu iz Zvezde
Strahinja Eraković

Ostavio je dobar utisak na Kipru, ali ipak neće dobiti šansu da se već u prolećnoj polusezoni pridruži prvotimcima Crvene zvezde. Strahinja Eraković nije baš dobio idealan rođendanski poklon na dan kada puni 19 godina, pošto je odlučeno da i narednih šest meseci provede na kaljenju u Grafičaru.

U Ljutice Bogdana se prvobitno razmišljalo o mogućnosti da se doskorašnji kapiten omladinske selekcije već od februara priključi prvom timu, ali je na kraju procenjeno da bi samom Erakoviću bilo korisnije da u Grafičaru odigra svih 15 utakmica i sakupi još minuta u nogama. Jesenas je pružao veoma dobre partije u dresu Grafosa, a u prvom timu Zvezde bi svakako imao manje prostora u konkurenciji Miloša Degeneka, Nemanje Milunovića, Radovana Pankova i Srđana Babića.

Šansu bi sigurno dobio da je neko od pomenutih napustio klub, a podsetimo vas da su Kinezi bili zainteresovani da Degeneka za 3.000.000 evra odvedu na Daleki istok. Pominjalo se i da bi Babić mogao negde po minute.

Vraćanje Erakovića u Grafičar naslućuje ipak da na mestu štopera neće biti promena u odnosu na jesenju polusezonu. Mada, kako to vole da kažu sportski funkcioneri, fudbal je živa stvar i u prelaznom roku se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi.

(FOTO: FK Crvena zvezda, Nikola Milić)

×