{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nekadašnji pomoćnik Jirgena Rebera uspešno odradio posao
Štork otišao iz Serkl Briža

Uspešno je odradio posao i rešio da digne sidro. Serkl Briž će u ovo doba korone morati da traži novog trenera, pošto je Bernd Štork odlučio da napusti klub.

Nemački stručnjak, koji je svojevremeno bio pomoćnik Jirgenu Reberu u Partizanu, doveo je Serkl Briž do mirne luke pre nego što je sezona prekinuta. Štork je preuzeo ekipu sredinom oktobra, kada je imala samo tri boda i bila zakucana za poslednje mesto na tabeli.

Iako se igra pod palicom nemačkog trenera značajno popravila, bodovi su i dalje teško stizali na manje uspešnu polovinu Jan Brejdel stadiona, koji Serkl deli sa šampionom Klub Brižom. Ipak, proleće je donelo buđenje zeleno-crnih.

Izuzetnu seriju rezultata je napravio Štorkov tim i sa poslednjeg mesta došao je na 14, dva mesta iznad, u zoni iz koje se ne ispada u niži rang. I kako god da se okonča prvenstvo Belgije, Serkl Briž od jeseni ponovo biti deo elite.

A, Bernd Štork, koji je inače dobio Orden za zasluge od Mađarske kada je reprezentaciju odveo na Evropsko prvenstvo 2016. godine, karijeru će nastaviti u nekom novom klubu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×