{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stop za Bajern, Arangiz produžio do 2023.

/ Izvor: mozzartsport.com
Ostaje u Leverkuzenu
no_image.png

Pregovori su se odugovlačili i delovalo je da se Čarls Arangiz premišlja oko budućnosti. Štaviše, delovalo je da će Čileanac biti poslednji u nizu fudbalera koji su “izdali” klub kako bi se domogli ugovora u Bajernu, nesumnjivo najvećem klubu Bundeslige. Međutim, Arangiz nije od te sorte što je danas i demonstrirao potpisavši novi ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena u kojem će ako sve bude kako treba ostati do 2023.

Ispostavilo se da su se pregovori otegli jer je Arangiz želeo da sačeka da u Leverkuzen iz Južne Amerike stigne njegov menadžer Fernando Felicevič. Međutim, to nije bilo izvodljivo jer je pandemija korona virusa zatvorila sve granice, ali nije ni bilo od suštinskog značaja, jer u doba interneta sve može da se radi i na daljinu.

Arangiz je na kraju parafirao i silno obradovao navijače Bajera, koji se nadaju da će se posle nekoliko turbulentnih godina počevši od sledeće sezone i definitivno vratiti u sam vrh nemačkog fudbala i tamo i ostati. Arangizov ostanak smatrao se kao jedan od preduslova s obzirom na njegov uticaj na igru Aspirindžija.

Sad ostaje samo da se postigne dogovor i sa rezervnim golmanom Niklasom Lombom. Ugovor ističe i vezisti Adrijanu Stanilevicu, ali on će verovatno potražiti novu sredinu.

Naravno, to sve ne znači da neće biti odlazaka. Čekamo da vidimo šta će da bude sa Bajerovim draguljem Kaijem Havercom koga hoće pola Evrope.

Najnovije vesti


×