{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stojković: Zbog svih kritika, pljuvanja, omalovažavanja, uvreda... Danas su na teren izašli gladni pitbulovi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
"Trofej Kupa draži nego mnogi ranije", ističe golman Partizana
Stojković: Zbog svih kritika, pljuvanja, omalovažavanja, uvreda... Danas su na teren izašli gladni pitbulovi

Poznato je da je Vladimir Stojković bio golman Crvene zvezde pre nego što je kasnije stao među stative Partizana. Ipak, nije to glavni razlog zbog kog je popularni Stojke bio raspoložen posle pobede od 1:0 i osvajanja Kupa Srbije.

Dva su razloga ispred: prvi - opraštanje Saše Ilića od Partizanovog dresa, a drugi - ovo osvajanje Kupa je došlo igračima Partizana kao odgovor na mnoge kritike koje su trpeli tokom sezone.

Partizan zaista nije imao dobru sezonu, ali je ovaj kraj i te kako dobar i odgovarajući za sve kojima je crno-bela boja u srcu. Zato je Stojković posle meča bio zadovoljan i istakao je koliko mu sve ovo prija.
"Draži mi je ovaj trofej Kupa nego mnogi ranije - zbog svih kritika, pljuvanja, omalovažavanja, uvreda... Pokazali smo da smo ekipa, danas su na teren izašli gladni pitbulovi", rekao je Stojković posle finala.

Bili su crno-beli pod pritiskom posle loših igara i slabih rezultata...
"Unazad 6-7 meseci smo trpeli veliki pritisak, pričalo se kako nemamo šta da tražimo u derbijima... Danas smo sve pokazali", jasno će Stojković.

Naravno, i njemu je na umu bilo to da je Saša Ilić završio karijeru sa osvojenim trofejom i zato je golmanu Partizana posebno drago.
"Najvažnije je da smo Sašu ispratili u legendu sa osvojenim trofejem. Imaćemo novog kapitena, ali niko neće moći njega da odmeni".

Pojačanja?
"Ima tu stručnih ljudi koji su pokazali da znaju da rade".

Da li Stojković ostaje u Partizanu?
"Ne znam", odgovorio je čuvar mreže uz osmeh.

Foto: MN Press

 

Najnovije vesti


×