{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stojiću sva ovlašćenja u Vojvodini: Postavljanje trenera, stvaranje tima, omladinska škola...

/ Izvor: Žurnal
Komentari: 19
Doskorašnji sportski direktor ljubljanske Olimpije, uskoro bi trebalo da dobije mandat i preuzme sportski sektor Novosađana
Stojiću sva ovlašćenja u Vojvodini: Postavljanje trenera, stvaranje tima, omladinska škola...

Novi dani stižu u Novi Sad. Da li će biti bolji od prethodnih ostaje da se vidi, ali je jasno da dosadašnji put nije vodio nigde. Kako pište Sportski žurnal, na Karađorđe stiže novo rukovodstvo, a za stvaranje novog tima Vojvodine biće zadužen dugogodišnji menadžer i nekadašnji finansijer Rada Ranko Stojić.

Doskorašnji sportski direktor ljubljanske Olimpije, uskoro bi trebalo da dobije mandat i preuzme sportski sektor Novosađana, a aktuelna je priča da bi Vojvodin, uz podršku grada i nekoliko moćnih aktera, mogla da dobije sasvim drugačije lice, navode u Žurnalu.

Rukovođenje klubom bi trebalo da preuzme Aleksandar Gajić, dok bi Stojić dobio blanko podršku da imenuje šefa stručnog štaba, formira tim i dobije maksimalna ovlašćena u omladinskoj školi Vojvodine.

Isti izvor navodi i da su u Novom Sadu dramatično ubrzani napori da ova opcija dobije širu podršku i da Vojvodina definitivno dobije novo rukovodstvo.

Navodi se i da je u svemu tome važan stav sadašnjeg najvažnijeg čoveka u klubu Dušana Bajatovića.

Foto: MN press

Najnovije vesti


×