{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stiven Džerard zvao Radeta Dugalića, jedan skaut mu upropastio transfer u Rendžers

Komentari: 5
Kako je štoper Kairata ispustio životnu priliku
Stiven Džerard zvao Radeta Dugalića, jedan skaut mu upropastio transfer u Rendžers

Nije toliko srpskoj fudbalskoj javnosti poznat igrački opus Radeta Dugalića. Aktuelni štoper Kairata iz Almatija je kao klinac otišao iz rodnog Niža i na istoku Evrope pronašao sreću.  

Igrao je i u Jermeniji, kasnije u drugoj ligi Rusiji. Ostavio je zapažen trag u ugašenom Tosnu sa kojim je osvojio Rusije.  Upravo je iz tog kluba mogao da napravi transfer karijere. Zvao ga je menadžer Renadžersa Stiven Džerard.
„Kada sam igrao za Tosno dobio sam ponudu menadžera Stivena Džerarda da se pridružim škotskom velikanu. Pod uslovom da svih 11 skauta potvrdi da mogu da donesem kvalitet Glazgov Rendžersu. To je uradilo njih 10. Na kraju nisam otišao“, otkrio je ruskim menadžerima visoki štoper.

Iskusni defanzivac je ovog leta kao slobodan igrač prešao u redove Kairata iz Almatija. Povremeno su ga srpski mediji povezivali sa Crvenom zvezom i Partizanom.
„Kada sam bio klinac omiljeni klub mi je bio Čelsi. Posebno sam uživao gledajući Džona Terija. Bio mi je uzor, on ima sve kvalitete potrebne centralnom defanzivcu“, dodao je Rade Dugalić.

Najnovije vesti


×