{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Trenira sa loptom, zasad van ekipe
Stevan Jovetić blizu povratka na teren

Posle šest meseci pauze zbog nove povrede, Stevan Jovetić se bliži trenutku kada će ponovo trenirati sa ekipom i biti kandidat za sastav za utakmice. Crnogorski reprezentativac i član Monaka u aprilu je povredio ligamente kolena, operisan je i od tada nije igrao.

Sigurno je da bi Jovetićeva karijera bila mnogo uspešnija da nije bilo serije povreda koje su ga izbacivale sa terena taman kada bi uhvatio zalet. I sada je ponovo na novom početku.
Jovetić sutra ima poslednji sastanak sa lekarima. Od njih će saznati u kakvom je stanju koleno. Već trenira sa loptom, iako nije u treninzima sa timom. Medicinski deo oporavka je završen. Verujem da će od proleća konkurisati za nastupe u državnom timu”, rekao je Faruk Hadžibegić, selektor reprezentacije Crne Gore.

On je danas objavio spisak igrača na koje računa za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, za mečeve sa Bugarskom i selekcijom sa Kosova. Na tom spisku su: golmani Petković, Mijatović i Dragojević, defanzivci Savić, Simić, Tomašević, Lagator, Marušić, vezisti Vukčević, Jovović, Vešović, Janković, Šćekić, Kosović, Hakšabanović, Savićević, Hočko i napadači Boljević, Mugoša i Bećiraj.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×