{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stefan Savić oštro po Englezima: Tužan sam što se bavim istim poslom kao Henderson

Komentari: 21
“Pre bih igrao sa ovim momcima nego sa oholim ljudima kao što je Henderson”, rekao je as Atletiko Madrida
Stefan Savić oštro po Englezima: Tužan sam što se bavim istim poslom kao Henderson

Meč Pod Goricom između Crne Gore i Engleske imaće sasvim sigurno treće poluvreme. Mediji sa Ostrva su naveli da su izabranici Gerija Sautgejta bili izloženi rasističkim uvredama, najviše dobro poznati Deni Rouz.

Ipak, čini se da ni Englezi nisu bili “cvećke”. Kapiten Hrabrih Sokolova Stefan Savić žestoko je udario po Džordanu Hendersonu, optužujući ga da se ponašao oholo i neprofesionalno.
“Svi znamo da su mnogo veća reprezentacija od nas, ali se nekad osećam ružno što se bavim ovim sportom. Neki igrači koji su uspeli u velikim klubovima ponašaju se kao kapiten Engleske Džordan Henderson, koji je našem igraču rekao posle jednog povlačenja za dres da će mu ga dati posle utakmice. To je oholo i ružno i morao sam da mu skrenem pažnju da su dovoljno kvalitetni da ne moraju da se tako ponašaju. Mislim da su shvatili tu poruku. Fudbal je lepa igra i treba poštovati protivnika.  Ponosni smo i uvek bih voleo da igram sa ovom ekipom, nego sa nekim prepotentnim igračima iz protivničkog tabora, kao što je to bio slučaj večeras”, rekao je Savić.

Crna Gora je odlično počela utakmicu, čak i povela pogotkom Vešovića. Ipak, za nešto više nije imala snage.
“Bilo je lepo dok je trajalo, dok smo imali snage. Nosila nas je podrška sa tribina. I prva utakmica nas je dosta istošila i fizički i emotivno. Nažalost znate situaciju naših igrača u klubovima, da mnogi ne igraju zato smo fizički pali”, jasan je Savić.

 

Najnovije vesti


×