{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Stav Fjorentine: Samo „luda“ ponuda može da odvede Milenkovića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Mladi defanzivac deo projekta povratka Viole u evropska takmičenja
Stav Fjorentine: Samo „luda“ ponuda može da odvede Milenkovića

Sadašnjost i budućnost Nikole Milenkovića je u Fjorentini. Takav je stav bogatog gazde kluba sa Artemio Frankija Roka Komisa. Korijere delo Sport je zapravo na taj način samo potvrdio navode koji su se proteklih dana provlačili kroz medije da se mladom defanzivcu sprema novi ugovor u Firenci.

Korijere piše da je Fjorentina odbijanjem ponuda u proteklih 12 meseci dokazala koliko joj je stalo da nekadašnji igrač Partizana ostane u klubu, a u ovom trenutku je stav u Firenci da bi samo nekakva „luda ponuda“ mogla da utiče na to da Milenković napusti klub. Šta bi zapravo mogla da znači ta „luda ponuda“ u ovom trenutku nije jasno. Tokom poslednjih 12 meseci kroz medije se išlo do sume od 40.000.000 evra, a pre nekoliko dana se pisalo da je Napoli ponudio 20.000.000 za štopera Viole, ali da je Fjorentina tražila 30.000.000.

Milenković se uklapa u Komisove planove za povratak Fjorentine u Evropu. U pitanju je moderan defanzivac koji je pokazao da može da odgovori na nekoliko pozicija u poslednjoj liniji tima. Koliko je važan za aktuelni sastav iz Firence pokazuje da je Milenković jedini igrač koji nije propusti ni minut na terenu, ne računajući meč sa Juventusom, koji je propustio zbog žutih kartona. Odigrao je 29 utakmica i postigao tri gola.

Fjorentini u odnosu sa zainteresovanim timovima, a to su Juventus, Napoli, Mančester junajted, Barselona i Atletiko Madrid, ide naruku to što je Milenković izuzetno zadovoljan u Firenci i nema preveliku želju da napusti klub.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×