{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
I potpisao ugovor na dve godine
Startovao prelazni rok i na Čairu: Stigao je Makarić
Milan Makarić

U danu kada smo obznanili da je i definitivno dogovoren dolazak Radovana Pankova u Crvenu zvezdu iz Niša uzvraćaju u vešću o prvom pojačanju Radničkog za evropske izazove. Dvogodišnji ugovor sa klubom sa Čaira danas je potpisao Milan Makarić.

Ljubiteljima Superlige dobro poznato ime, 23-godišnji fudbaler stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa OFK Bačke. Prethodno je branio boje Vojvodine, novosadskog Proletera i Spartaka i važi za vrlo solidnog superligaškog igrača. Najbolje se snalazi na pozicijama klasičnog i bočnog napadača.
Makarić je mlad i školovan igrač sa odličnim fizičkim predispozicijama. U Bačkoj je bio lider i najbolji fudbaler ekipe, a sigurno je da će biti još bolji kada bude igrao u kvalitetnom timu kao što je Radnički. Cilj nam je da do početka priprema što više osnažimo igrački kadar, pratimo dešavanja na tržištu i reagovaćemo čim nam se ukaže prilika da još više osnažimo ekipu pred početak evropskih kvalifikacija“ , uverava sportski direktor aktuelnog viceprvaka Srbije Marko Jovanović.

Čekaju se sledeća pojačanja. Jer biće i odlazaka. Pored Pankova sa Čaira su sa sa čistim papirima već otišli Nikola Drinčić, Petar Grbić, Borivoje Ristić... Velik posao čeka Nišlije kako bi oformili ekipu koja će imati šta da pokaže na evropskoj sceni.

(FOTO: FK Radnički Niš)

Najnovije vesti


×