{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Novi trener crveno-belih se zvanično rastao sa italijanskim gigantom
Stanković zakazuje prijateljsku Zvezda – Inter

Stručni štab je formiran, prelazni rok kuca na vrta, kreću posle Božića i pripreme, sam Dejan Stanković deluje kao čovek spreman da se uhvati u koštac sa izazovima, iako je novajlija u trenerskom poslu. Jednu od glavni prednosti koju bi mogao da valorizuje dok bude sedeo na klupi Crvene zvezde su mnogobrojni kontakti. I da od njih profitira.

Prvi nagoveštaj da bi nešto krupno moglo da se desi stiže iz Italije, tamošnji mediji plasirali su informaciju da novi šef stručnog štaba crveno-belih radi na tome da Inter i Crvena zvezda narednog leta odmere snage u kontrolnoj utakmici. Zasad samo kao ideja, jer se još ne zna gde će i kad Antonio Konte voditi Nerazure, kao i kakve rivale želi na pripremama u pauzi između dva šampionata, ali se želja rodila samim dolaskom Stankovića na mesto naslednika Vladana Milojevića.

Deki ju je predočio ljudima sa stadiona „Đuezepe Meaca“ tokom jučerašnjeg sastanka sa čelnicima Intera. Razlog kratkotrajnog boravka u Milanu je u činjenici da je stupanjem na dužnog trenera Crvene zvezde morao da raskine ugovor sa Nerazurima, koji su ga pre mesec dana postavili za skauta omladinske škole. Papiri su potpisani, rastanak je bio prijateljski, pao je i srdačan pozdrav sa sportskim direktorom Bepeom Marotom, kao i da je tom prilikom neobavezno pokrenuta priča da dva kluba sretnu na leto. Zasad je ostalo samo na predlogu.

Susret dve Stankovićeve velike ljubavi svakako bi predstavljao spektakl. Posebno ako bi se organizovao u Beogradu. Pre toga, potrebno je da Dejan uspešno privede sezonu kraju i odbrani 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan koje mu je ostavio Milojević.

Znak za početak te misije daće 9. januaru, kad kreću pripreme Crvene zvezde.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×